Anasayfa » Yatak Odaları » İstikbal Yatak odası modelleri 2013 (Elenor)

İstikbal Yatak odası modelleri 2013 (Elenor)

21 Eylül 2012 | 18 kez okundu | Yorum Yok
İstikbal Yatak odası modelleri 2013 (Elenor)

Mobilya ve Ev Dekorasyon Sitesi EvDizayn.İnfo 2013 istikbal yatak odası modelleri fiyatları taksitli satış fiyatları resimleri.

Yeni sezona yepyeni ve bomba gibi tasarımlarla girmeyi planlayan İstikbal ‘den yeni koleksiyonların ne derece şık olacağına dair ipuçları ilk serilerle gelmeye başladı. İstikbal ‘in yatak odası koleksiyonuna yeni eklediği Elenor yatak odası takımı da yeni sezon serilerine ilk eklenen ürünlerden. Üst düzey bir tasarıma sahip olan Elenor yatak odası, ceviz – siyah renk kombinasyonu ve dekoratif aksesuarları ile dikkat çekiyor. Geometrik aynası ve üst tacında kullanılan led aydınlatma ile zarif bir görünüme kavuşan gardrobu ise zengin kullanım alanları sunuyor…

Elenor Yatak Odası, strüktür uygulamaları, parlak fitiller, yerden yüksek ayakları ve siyah renkli klapalar ile görsel açından zenginleştirilmiş, ayrıca gardırop üst tacında kullanılan led aydınlatma ile de görsel açıdan ekstra bir zenginlik sağlanmış.

İstikbal Satış Noktaları

Bir önceki yazımız olan Yatak Odaları başlıklı makalemizde yatak oda dekorasyonu, yatak oda dizaynları ve yatak odası dekorasyonu hakkında bilgiler verilmektedir.

Misafir Kalem
Evinizin Modası Yazarlarımız konularında uzman ve eğitimli kişilerdir. Sorularınızı en iyi şekilde cevaplamak, Fikre ihtiyaç duyduğunuzda en yaratıcı fikirleri üretmek için buradalar. Sizleride Bekliyoruz.
İstikbal Yatak odası modelleri 2013 (Elenor) Hakkında Yorum Yaz
Ev Modası, eviniz için hayal ettiklerinizi size özel mobilya modelleri ile gerçeğe dönüştürür.

RSS üzerinden bu yazıya yapılan yorumları takip edin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir.

Ev Modası ferah ortamlarda yaşamak, ideal dekorasyonla rahatlığın yanında estetiğe de dikkat edenler için en iyi hizmeti göz alıcı tasarımlarla sunan bir Mobilya Dekorasyon Sitesidir.