Anasayfa » Perde » Yatak Odası Perde Seçimi

Yatak Odası Perde Seçimi

30 Eylül 2012  |  Yazar: İçerik Sağlayıcı  |  Yorum Yok  |  75 kez okundu
Facebook'da Paylaş Twitter'da Paylas FriendFeed'de Paylaş Yatak Odası Perde Seçimi

Yatak Odası Perdeleri diğer perdelerden çok farklıdır, zira sadece güneşi uzak tutmak için değil mahremiyetinizi korumak ve en gizli, en kişisel odanızı, süslemeleri, renkleri ve motifleri ile, dekoratif, gizemli ve çekici bir hale getirmektir görevi… O halde yatak odamız için perde seçimi yaparken nelere dikkat etmemiz gerekiyor, Yatak odamda saçma sapan bir perde olmasın, bu perde özel olmalı ama nasıl ?…  gibi sorun ve sorulara cevap bulmak adına, evmodasi.net olarak sizlere, Yatak Odası için Perde seçimi yaparken göz önünde bulundurmanız gereken bir kaç öneri sunacağız….

Öncelikle nasıl bir perde istediğiniz konusunda cesaretli ve açık fikirli olmanız çok çok önemli… Eğer yatak odası için serinletici bir görünüm vermek ve aynı zamanda romantizmi kaybetmemek gibi bir düşünce varsa aklınızda, perde almadan önce aklınızda yatak odanızın temasını tutmak ve buna göre renk ve deseni doğru seçim yapmak zorundasınız.

yatak odasi perde 1 Yatak Odası Perde Seçimi

Yatak Odanıza hoş ve çekici bir görünüm vermek için, odanın ayırt edici kimliğini korurken, tüm görünümünü iyi harmanlanlayan türde perdeler seçmeye dikkat edin.

yatak odasi perde 2 Yatak Odası Perde Seçimi

Yatak odanıza rahatlatıcı ve dingin bir his vermek istiyorsanız, bu düşünceye zıt olan, enerjik ve canlı yardımcı renkler düşünün.

yatak odasi perde 3 Yatak Odası Perde Seçimi

Biraz fantaziden hoşlanıyorsanız ve mahremiyet umrumda değil diyorsanız, ipekli kumaş veya değişik tonajlarda tül perdelerde kişiliğinizin bu yönünü yansıtmanıza yardımcı olacaktır….

yatak odasi perde 4 Yatak Odası Perde Seçimi

Bir önceki yazımız olan Fransız Tül Perde Modelleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Benzer Yazılar

Konuya ilişkin anahtar kelimeler:
Yatak Odası Perde Seçimi Hakkında Yorum Yaz
Ev Modası, eviniz için hayal ettiklerinizi size özel mobilya modelleri ile gerçeğe dönüştürür. Hayatınızı Renklendiren Dekorasyon Önerileri, Ev ve Ofis Fikirleri

RSS üzerinden bu yazıya yapılan yorumları takip edin.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir.

Ev Modası, Dekorasyon Fikirleri ferah ortamlarda yaşamak, ideal dekorasyonla rahatlığın yanında estetiğe de dikkat edenler için en iyi hizmeti göz alıcı tasarımlarla sunan bir Mobilya Dekorasyon Sitesidir.