Resim Bulunamadı

Yatak Odası Perde Seçimi

• Yatak Odası Perde Seçimi

Yatak Odası Perdeleri diğer perdelerden çok farklıdır, zira sadece güneşi uzak tutmak için değil mahremiyetinizi korumak ve en gizli, en kişisel odanızı, süslemeleri, renkleri ve motifleri ile, dekoratif, gizemli ve çekici bir hale getirmektir görevi… O halde yatak odamız için perde seçimi yaparken nelere dikkat etmemiz gerekiyor, Yatak odamda saçma sapan bir perde olmasın, bu perde özel olmalı ama nasıl ?…  gibi sorun ve sorulara cevap bulmak adına, evmodasi.net olarak sizlere, Yatak Odası için Perde seçimi yaparken göz önünde bulundurmanız gereken bir kaç öneri sunacağız….

Öncelikle nasıl bir perde istediğiniz konusunda cesaretli ve açık fikirli olmanız çok çok önemli… Eğer yatak odası için serinletici bir görünüm vermek ve aynı zamanda romantizmi kaybetmemek gibi bir düşünce varsa aklınızda, perde almadan önce aklınızda yatak odanızın temasını tutmak ve buna göre renk ve deseni doğru seçim yapmak zorundasınız.

yatak odasi perde 1 Yatak Odası Perde Seçimi

Yatak Odanıza hoş ve çekici bir görünüm vermek için, odanın ayırt edici kimliğini korurken, tüm görünümünü iyi harmanlanlayan türde perdeler seçmeye dikkat edin.

yatak odasi perde 2 Yatak Odası Perde Seçimi

Yatak odanıza rahatlatıcı ve dingin bir his vermek istiyorsanız, bu düşünceye zıt olan, enerjik ve canlı yardımcı renkler düşünün.

yatak odasi perde 3 Yatak Odası Perde Seçimi

Biraz fantaziden hoşlanıyorsanız ve mahremiyet umrumda değil diyorsanız, ipekli kumaş veya değişik tonajlarda tül perdelerde kişiliğinizin bu yönünü yansıtmanıza yardımcı olacaktır….

yatak odasi perde 4 Yatak Odası Perde Seçimi

Bir önceki yazımız olan Fransız Tül Perde Modelleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Etiketler :
  • Bu Yazılar da ilginizi çekebilir
    Ev Modası Perde Modelleri
    2014-salon-perdeleri-1-700x466
    Sade Salon Perdeleri
    Beyaz Perde Modelleri
    Trend Perde Modelleri
  • Yorum Yapmak İster misiniz?

İsim ve mail adresinizi yazın. E-Posta adresiniz gizli kalacaktır.

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>