Yataş Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Yataş Yatak Odası Mobilya sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Yataş firması yatak odası takımlarında çok geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bebek yatakları, Classic-Feel-Novo ve Selective türlerinde ürünler geliştiren firma insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde ürünler tasarlamaktadır. Yataş yatak odası takımları arasında Bari yatak odası takımı, Breeze yatak odası takımı, Fauna yatak odası takımı gibi farklı tasarımlara sahip ürünler yer almaktadır. Belirli kredi kartlarına sağladığı kolaylıklar ve yürüttüğü kampanyalarla Türkiye’deki birçok yatak odasını dayayıp döşeyen firma şifonyer, nevresim takımları, dolap, baza, başlık gibi parçaları da uygun fiyatlara sunmaktadır. Yataş yatak odası fiyatları da bu yüzden uygun fiyatlarla müşterilerin hizmetine sunulmaktadır.

Yatak odası özellikleri:

Enza’ya özel toros meşe ve parlak krem panel rengi
Füme aynalı dolap
210 cm ve 240 cm ölçülerinde 2 sürgülü dolap alternatifi
Kullanıcı dostu raf tasarımı ve geniş iç hacim
Deri ve kumaş başlıklı karyola alternatifiv

Yataş Yatak Odası Takımları Yataş Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Yataş Yatak Odası Takımları 2 Yataş Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Yataş Yatak Odası Takımları 3 Yataş Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Yataş Yatak Odası Takımları 4 Yataş Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Yataş Yatak Odası Takımları 5 Yataş Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Yataş Yatak Odası Takımları 6 Yataş Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Yataş Yatak Odası Takımları 7 Yataş Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Bir önceki yazımız olan Romantik Yatak Odası Nasıl Olmalı başlıklı makalemizde romantik oda nasil hazirlanir hakkında bilgiler verilmektedir.

İçerik Sağlayıcı hakkında

Yazarlarımız konularında uzman ve eğitimli kişilerdir. Sorularınızı en iyi şekilde cevaplamak, Fikre ihtiyaç duyduğunuzda en yaratıcı fikirleri üretmek için buradalar. Sizleride Bekliyoruz.

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>